Srećko joj je jedina podrška.

Davor Dretar Drele uputio se u posjet farmerima kako bi odabrali prvog ovogodišnjeg duelista. Osamnaestero natjecatelja okupilo se za stolom kako bi svatko podijelio šibicu onoj osobi za koju smatra da bi trebala biti prvi duelist.

Tako se ispred Đurđice našlo najviše šibica te je postala prva ovogodišnja duelistica. „Ja sam ovo očekivala, tako da nisam iznenađena niti emotivno povrijeđena. Ništa me ne iznenađuje.“, podijelila je svoje osjećaje Đurđica. Pogledajte što je još rekla:



Đurđica je spakirala svoje stvari i preselila se u duelističku kućicu u kojoj će boravit sve do dvoboja, a jedina soba koja joj smije dolaziti u posjete je njezin kolega sluga Srećko.

„Gospođa Đurđica po mom sudu je gradsko dijete. Njoj je ovdje sve strano, njoj je sve nepoznato, njoj je sve fuj. Ona jedino može ići na znanje. Cure su sve jače od nje. Definitivno! Ja mislim da je njenoj priči kraj.“, komentirao je Srećko odabir Đurđice.

Pogledajte kako je izgledao izbor prvog duelista:



Je li Đurđa trebala biti prva duelistica?

glasova:



Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju