Katarina Baban i Ivana Mišerić nikad sličnije!

Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata.  

 

Među ovih osam zvijezda našle su se Katarina Baban i Ivana Mišerić koje nikako ne skrivaju svoje oduševljenje u sudjelovanju u All Stars sezoni, Katarina je to pokazala i fotografijom koju je podijelila na svom Instagram profilu.

 

 

Ivana Mišerić oduševljavala nas je u četvrtoj sezoni, a za ovu All Stars sezonu otkrila je neke i svoje strahove: „Prije četiri godine najveći strah mi je bio da ću zablokirati na sceni i zaboraviti tekst, danas mi je to simpatično, takvi trenuci se prepričavaju i životni su... Ovakav show voli takve stvari. Ovu sezonu će meni definitivno obilježiti borba s glasom, rastežem sve granice svojih mogućnosti dokle ide i veseli me vidjeti što će ispati. Ovo mi je najveće natjecanje - sama sa sobom."

Također, još uvijek pamtimo i atraktivne točke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban koja nije mogla sakriti oduševljenje All Stars sezonom: "Jako me veseli što sam dobila priliku još jednom proći kroz ovo iskustvo! Nenormalno sam uzbuđena jer je ekipa fantastična i jako sam znatiželjna kakve transformacije mi je gljiva smislila ovaj put! Mislim da će ova sezona biti puno opuštenija jer smo svi već prošli ovaj show, znamo kako sve ide i samim time ćemo biti puno mirniji. U mojoj sezoni me znala u liftu “oprati” fina trema. Ovaj put mislim da se to neće događati."

Produkcija popularnog jedinstvenog showa donosi u All stars sezoni i promjene u sadržaju emisije, kao i ostala osvježenja ovog hit formata prepunog zabavnih glazbeno scenskih nastupa koji će zasigurno i ovaj put prikovati gledatelje jednom tjedno u udarnom terminu uz Novu TV.

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati 25. travnja kada kreće hit show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju