Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Obitelj šalje Kerima da pokuša urazumiti brata i da ga nagovori da se vrati kući. Husejin odgovara da mu je dosta ugađanja obitelji i da će se vjenčati s Melek.

Mahir napije Kaju i pokuša mu uzeti pismo u kojem Melek objašnjava sve o Bahar. Kaja se probudi i užasno se naljuti na Mahira. Ispred kafića čeka ga Burčin i on joj odluči dati još jednu priliku.

Nurgul dolazi do Filiz i govori joj da je Džem silovao svoju bivšu zaposlenicu, no Filiz joj ne vjeruje te se posvađaju. Na kraju se doseli s Džemom u njihovu kuću.

Zejnep odlazi do Melek i govori joj da odlazi s Bahar gdje ih nitko neće pronaći. Otkrila je cijelu istinu o Bahar.

Melek ostavlja Bahar i odlazi kod Tulaj. Kaže Kaji da je pripazi dok se Nilaj ne vrati i da je tada odvedu kod Hulije. Ostavlja Huliji pismo u kojem govori da su Džemovi ljudi prebili nju jer se predstavila kao Hulija.

Kaja pozove Mahira koji odluči da ništa neće reći Huliji. Husejin zna da je Zejnep kriva za Melekin odlazak te se istresa na nju. Ona po noći pokupi stvari i odlazi iz kuće te ostavlja Džeren.

Zejnep se nalazi s Džemom da mu kaže da Hulija nije abortirala njihovo dijete. U međuvremenu Nilaj odluči Bahar odvesti Huliji.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju