Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Ipek načuje Hazera kako razgovara o incidentu s vodom pa ga snimi. Bajram kaže Hatidže za navodnu Suhejlinu bolest. Kao i uvijek, ona ne može šutiti pa se vijest širi među ukućanima. Kad Husejin sazna za to, odluči provjeriti majčine nalaze pa shvaća da je to sve Hulijino maslo.

Hulija se odlazi suočiti s Hazerom. Želi dokazati da je on kriv za incident s rudnicima pa odlazi s Mahirom na selo. Tamo saznaju da se samo jedan obitelj nije otrovala zagađenom vodom. Jedan od njih je bio tehničar u rudniku prije incidenta pa sumnjaju na njega.

Cijene dionica holdinga strmoglavo su pale. Nilaj i Atif konačno se vjenčaju i imaju malu proslavu u kafiću. Atif je jako sretan što je pomogla njegovoj šogorici da se suoči sa svojom fobijom.

Melek prodaje kafić Mahiru, a on ga poklanja Kaji. Ostavlja Bahar Huliji i Kerimu i odlazi u inozemstvo.

Hazerov otac, Zija, dolazi kod Dževherovih razgovarati sa Suhejlom. Govori joj da je njegova sestra zbog Bajrama otišla u inozemstvo i da će platiti zbog toga i Melisine smrti. Suhejla se zatvara u sebe i ne želi pričati ni sa kim.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.









 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju