Prisjetite se nezaboravnih trenutaka serije koja je svima ukrala srce i glasajte za najdraži!

Ljubav uvijek pobjeđuje, a tako je bilo i u ovom slučaju. Mnogima jedna od najdražih serija, 'Djevojka sa sela' ostavila je neizbrisiv trag u srcima gledatelja. 

Za vas smo pripremili 10 najboljih trenutaka serije, uz koje se možete prisjetiti trenutaka kada ste uz Huliju i Kerima plakali od smijeha, tuge, radovali se i suosjećali s njima.

1. Hulija je odmalena znala da želi Kerima

Kerim je Hulijino srce ukrao dok su bili djeca. Hrabro je strašila Kerima sa zmijom koju je ulovila. Pronašla je i njegove naočale, a dok mu ih je stavljala, svidjele su joj se njegove oči. Već je tada odlučila da će se udati za njega.

 
 

2. Kerim shvaća da ne može bez Hulije

Nakon dugo vremena, svađa i odbijanja, Kerim je napokon shvatio da ne može bez Hulije. To je ujedno bio i njihov pravi početak ljubavne priče. Kerim je na večeri Huliji rekao kako želi da se uda za njega.
 

3. Kerim i Hulija se prepuštaju nježnostima

Nakon što je ljubav procvjetala, Kerim je rekao Huliji kako ga ubija i kako ne može bez nje, potpuno se prepuštajući trenucima nježnosti.

4. Melek i Husejin ne mogu protiv ljubavi

Mnogima najdraži par, Melek i Husejin, svoju su sreću strpljivo čekali. Melek je odlučila pozvati Husejina na večeru kako bi mu rekla da će ga čekati dok ne bude s njom.

5. Kerim je prvi puta čuo bebino srce

Prvi otkucaji bebinog srca su uvijek velika stvar za buduće roditelje. Kerim je bio posebno šokiran te nije mogao sakriti uzbuđenje. Prepoznao je važnost trenutka te zahvalio Huliji što mu je to priuštila.

6. Hazar junački spašava Huliju

Hazar je jedan od likova koji je osvojio srca čim se pojavio na malim ekranima. Njegov junački čin spašavanja Hulije nije prošao nezapamćeno. Na rukama ju je odnio u bolnicu gdje je Hulijin porod prošao u redu.

7. Filiz je odustala od skrbništva

Vijest koja je sve promijenila bila je ona da je Filiz odustala od skrbništva nad Mehmetom. Vijest je obradovala cijelu obitelj koja nije mogla vjerovati kako je Mehmet njihov, a Hulija i Kerim su zaplakali od sreće.

8. Kerim se budi iz kome i ugleda Huliju

Jedan od prelomnih trenutaka serije bio je onaj kada je Kerim skoro umro. Hulija se pobrinula za to da cijela obitelj bude uz njega i da mu da snage za oporavak. Kerim se probudio iz kome i prvo što je vidio bila je Hulija. Nakon toga su uvidjeli da su jedno drugome najvažniji.

9. Bajram i urnebesne provale

Bajram, koji je zbog svog jedinstvenog humora mnogima jedan od najdražih likova, nas je često znao nasmijati. Mnogi pamte njegov urnebesan razgovor s terapeutom.

10. Vjenčanje iz snova: ljubav je pobijedila

Hulija i Kerim su uvidjeli kako su ljubav, obitelj, poštovanje i zajedništvo ipak najbitnije stvari na svijetu. Vjenčali su se u sebi svojstvenom stilu na koji je Hulija svakako stavila svoj žig. Mladenci nisu mogli sakriti neopisivu sreću dok su razmijenjivali nježne riječi.

 
 

U anketi izaberite najdraži trenutak serije 'Djevojka sa sela'! Propuštene epizode serije pogledajte na OYO.

Koji trenutak serije sigurno nećete zaboraviti?

glasova:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju