Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Husejin uzima stvar u svoje ruke i s Mahirom posjećuje njegovog prijatelja hakera koji saznaje gdje su zadnje locirani mobiteli Kerima i Hulije. Zatim krenu prema mjestu gdje je lociran signal mobitela, no Kerim i Hulija za to vrijeme uspiju pobjeći iz kuće glumivši da Hulija ima trudove. Nalaze ih na cesti nakon što se Hulija onesvijesti.

Nakon povratka kući, Melek dolazi u posjetu sestri. Hulija joj najavljuje da će tražiti skrbništvo nad Bahar. Čini se kao da je Melek jako potresena svega što joj se dogodilo, postala je opsjednuta čistoćom i zaboravlja stvari. Tata Bajram isplanirao je cijelu otmicu kako bi se Kerim i Hulija pomirili. Osjeća se krivim jer je Hulija zaradila upalu pluća pa pobjegne na farmu.

Kerim dobiva poziv za suradnju na sveučilištu Cambridge i razmišlja o tome da pozove Huliju sa sobom. Međutim, kad želi s njom podijeliti vijesti, uhvati ju u razgovoru s odvjetnikom pa pomisli da se radi o njihovom razvodu.

Zbog toga se opet posvađaju pa Hulija stvarno traži od odvjetnika da pokrene parnicu za razvod. Ispada da je cijeli natječaj namjestio Melisin brat na njezin nagovor. Kerim želi da rastava krene nakon poroda. Hulija je odlučna da spriječi Kerimov odlazak.

Zejnep je očito jako stalo da zavede Mahira. Odlazi u Berlin kako bi mu pravila društvo na sprovodu njegova oca. Bade ih vidi u vijestima, pa tako saznaje cijela obitelj. Husejin je poziva na red zbog toga, a ona traži da je pusti na miru. Mahir je nasljednik velikog bogatstva svog oca, no ne želi ga prihvatiti. Zejnep ga pokušava uvjeriti da uzme što mu pripada bez obzira na odnos s ocem.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju