Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kerim je prevezen u bolnicu i bori se za život. Suhejla okrivi Huliju za sve. Iako mu je stalo srce, doktori ga uspiju spasiti i operacija dobro prolazi. Saznaje se da je jedan od zaštitara izdao obitelj Dževher i podmetnuo uređaj za prisluškivanje u kući. Bajram je to sve znao i s policijom napravio plan spašavanja. Ovaj put je Džem stvarno mrtav.

Hazer dolazi u bolnicu provjeriti kako je Kerim. Stižu mu loše vijesti. Melisa se ubila. Hazer odlazi po njezino truplo u Englesku. Melisa je ostavila pismo u kojem krivi Kerima za svoje samoubojstvo. Hazer se odlučuje osvetiti Kerimu zbog sestrine smrti.

Obitelj Dževher se riješila jednog neprijatelja, no očito je dobila novog. Tjedan dana kasnije, Kerim je puno bolje. S Hulijom razmišlja o uređenju nove kuće i preseljenju. Kad se Kerim vrati iz bolnice, govore to ukućanima. Suhejla ne prima to dobro. Izbacuje ih iz kuće.

Bajram ne može podnijeti napetu situaciju u kući pa izbiva iz kuće. Provodi noć kod Hazerove tete Mahse s kojom je prije bio u vezi. Husejinu javlja da preuzme njegove poslove i ga neko vrijeme neće biti. Hatidže unajmljuje Huliju i Mahira da saznaju gdje je Bajram. Filiz se seli u Ameriku kako ne bi razmišljala o svemu što se dogodilo.

Atifova šogorica boluje od agorafobije, straha od vanjskih prostora. Nilaj joj pokušava pomoći i dovodi joj doktora da joj pomogne. No, samo pogorša situaciju. Atif se užasno naljuti na nju zbog toga. Bratu je na samrti obećao da će se brinuti za njegovu ženu.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju