Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Susret dviju sestara obiluje emocijama. I dok je Bajramu i Suhejli na neki način drago što je Melek došla u posjetu, s druge strane ne podržavaju taj Zejnepin čin.



Kerim na večeri s prijateljicom popije čašu vina previše, no poljubac ga uspije vratiti u stvarnost. Bajram na večeri otkrije tajnu koju je Melek čuvala od svih, a koja Huliju neugodno iznenadi.



Husejinov dolazak kući otkrije Zejnep istinu o poznanstvu njega i Melek. Hulija zatekne Melek i Husejina u intimnom trenutku te Melek bez riječi odluči pobjeći.



Zejnep priopći obitelji kako Husejin želi rastavu što Bajrama zamalo stoji života. Potplaćeni odvjetnik Filiz govori stvari koje nije htjela čut te pokušava utjehu pronaći u Mahiru.



Husejin i Kerim razgovaraju o problemima koji su ih snašli te Husejin govori kako je odlučio maknuti se iz kuće na neko vrijeme.



Kerim i Hulija dotaknu se teme protekle noći te je njoj neugodno jer se Kerim sjeća svih detalja. Zejnep govori ocu kako želi ići kući što njega iznenadi. Bajrama brine Mufitova reakcija ako dođe do razvoda.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju