Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kerim i Hulija smiruju napetu situaciju između Mufita i Zejnep. Husejin spremi večeru za Melek, no ona ga izbaci iz kuće kad čuje kako je rekao Bajramu da se želi rastati.



Filiz govori Mine kako je spremna na sve kako bi vratila svoje dijete. Zejnep razgovara s Husejinom te želi da se on vrati kući, no rastuži ju njegova odluka iza koje odlučno stoji.



Husejin pronađe posao za Kaju, no dolazi do tučnjave između njih dvoje koju spriječi Melek. Kerim je oduševljen Hulijinim činom, ali ju neugodno iznenadi svojim riječima.



Hatidže otkrije Suhejli kako je Bajram bio zaljubljen u Hulijinu majku. Husejin odluči priznati Melek istinu o svojoj prošlosti. Kerim odluči ostati u Turskoj što iznenadi, ali i razveseli cijelu obitelj.



Džem stiže u vilu te Hulija shvati kako ga poznaje, no ne po dobrome. Bajram ispituje Huliju o njenim problemima s Džemom, ali ona mu govori kako ga ne poznaje.

Suhejla slučajno čuje njihov razgovor o Husejinu i Melek. Zejnep načuje razgovor o svome suprugu te Bajram pošalje Kerima da ga pronađe. Hulija znatiželjno ispituje Melek za Bahar, no Kaja se pobrine da ne vidi dijete.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju