Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Atif pita Nilaj da se uda za njega, no ona odbija jer joj je to prerano. Ipak kad stigne kući Melek ju uvjerava da pristane pa se predomisli. Hatidže je jako tužna zbog toga. Mahir pak ne misli odustati od Ipek, poziva ju u kafić na tulum. Ona dolazi pa se poljube.



Džejlan ih je snimila kako plešu pa to stavila na Internet. Kad Hulija to vidi, poludi. No prekida ju vijest o još jednoj bombi. Ovaj put ju je Džem podmetnuo u obiteljsku tvrtku. Ima plan riješiti se cijele obitelji Dževher osim Mehmeta kako bi uzeo njegovo nasljedstvo.



Husejin i Melek su se rastali. Nakon parnice Kerim i Husejin odlaze u restoran. Tamo ih napadnu Džemovi ljudi i otimaju ih. Bajram dolazi isprositi Nilajinu ruku u Atifovo ime, no lijepu večer prekida Džemova poruka Huliji. 



Poručuje obitelji Dževher da ih čekaju teški dani. Traži od Hulije da dovede Mehmeta kako bi poštedio Husejina i Kerima. Bajram odlučuje da je to najbolji način da spasi svoje sinove. Otima Mehmeta iz Hulijinih ruku i odvodi ga na dogovorenu lokaciju unatoč svim protivljenjima ukućana.


 
Nasreću umiješa se policija i savladava Džemove ljude, a Husejin i Kerim se oslobađaju i napadnu Džema. Džem uspijeva raniti Kerima pa ga pokuša ubiti. No, Filiz ga preduhitri i ubije njega.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju