Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Filiz se probudila iz kome. Traži Nurgul da pozove Kerima. Kaže mu da odustaje od skrbništva nad Mehmetom. Smatra da nije u stanju biti majka. Nurgul joj govori da je Džem podnio zahtjev za poništenje braka i ukrao joj novac na odlasku. Džem pokušava doći do nje, no Nurgul je postavila osiguranje pred njezinu sobu.

Melek moli Husejina da krenu iznova. Vraća se kući. Dogovaraju se da će zajedno otići po Bahar pred njegovu obitelj, no on je na kraju odbije. Zato Melek sama odlazi po nju i otkriva da se udala za Husejina u međuvremenu. Hulija joj ne dopušta da uzme Bahar, no Melek ju zatekne i pred obitelji pita zašto. Hulija ostaje bez riječi.

Melek i Husejin odlaze s Bahar. Cijela obitelj je u šoku i svi se ljute na Husejina. Zejnep odlazi sa bolesnom Džeren u hotel. Hulija priznaje Zejnep kako je zatrudnjela s Bahar. Ona joj obećaje da će se osvetiti Džemu za što je učinio.

One postaju saveznice jer sada imaju zajedničkog neprijatelja, Melek. Hulija prijeti Nilaj da će ju poslati kući ako ne zagorča Husejinu život s Melek.

Nurgul se nalazi s Bajramom. Traži da Suhejla i Hatidže pred medijima i policijom priznaju da je Filizin pokušaj samoubojstva bila samo nesreća kako ne bi ugrozila Filizin posao. Kaže mu da ne želi više nikad vidjeti nikoga od njih.

U međuvremenu se saznaje da će Filiz zbog pada ostati nepokretna. Hulija se osjeća krivom pa se pravi da je medicinska sestra kako bi vidjela Filiz.

Mahir odluči zauvijek prekinuti s Burčin. Suhejla i Hatidže nalaze se s umirovljenim konzulom u namjeri da udaju Hatidže. No, on se zagleda u Suhejlu.

Prisjetite se najboljih trenutaka ovog tjedna


 

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju