Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Bajram na sportskom terenu opet susretne Nurgul. I Suhejla svjedoči tom prizoru. Ljubomorna je i to mu daje do znanja. Međutim, Nurgulin je glavni cilj i dalje doći do Husejina.

Kerim ispituje Huliju. Pita je li Ajlin zvala nju i zna li nešto o tome, a Hulija kaže da ništa ne zna. Mahir i Hulija se opet nalaze, no prekida ih poziv Mahiru koji kaže kako želi glavu osobe pored njega. Oteli su Emine i traže od njega da prizna pred kamerom sva nedjela koja je Hulija napravila. Hulija kaže kako neće dopustiti da se nešto dogodi Emine i daje mu dozvolu da im kaže sve dok ne saznaju tko je iza toga.

Suhejla je još uvijek ljuta na Bajrama zbog situacije s Nurgul. Džerenino psihičko stanje sve je gore, sada ima izmišljenog prijatelja i ne da nikome da joj se približi. Zbog toga Husejin odluči da će se žrtvotati i praviti se da je između njega i Zejnep sve u redu. Poziva Kerima kako bi mu rekao da kupi kafić u kojem Melek radi i pokloni ga Huliji. Nakon toga se nalazi s Melek i prekida njihov odnos.

Hulija u međuvremenu saznaje da su za otmicu krivi Zejnep i Džem, pa Mahiru govori kako će sve srediti. Došla je do dokumenta koji je dokaz da je njezin otac primio mito i ucijeni je da je odvede do Emine inače će to staviti na Internet. Otac se razljuti na Zejnep i kaže joj kako su mu ona i njezina majka uništile život.

Bade je otišla na odmor kod majke na tjedan dana, no nakon tri dana se vraća uplakana jer joj je mama trudna i nije ju briga za Bade više. Arda ju poziva u podrum navečer da je utješi. Džejlan ih nalazi te Bajramu govori da su se ljubili. Kako bi ju kaznio, Bajram Bade govori kako će se morati udati za Ardu.

Bajram se nalazi s Nurgul i Filiz. Filiz mu govori kako je ona Mehmetova majka, a ne Hulija. Upozoravaju ga da njegova snaha nije ono što se čini. Hulija nazove Kaju nakon što odlazi sa Zejnep i kažu mu da uzme oštar nož.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju