Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Filiz planira svoj život s Džemom. Želi da zajedno krenu u posao. Pobjegla je od kuće i došla živjeti k njemu. Potištena je jer Mehmet plače za Hulijom. Džem joj govori da će zajedno zasnovati obitelj i pružiti bolji život njenom sinu.

Emine odlazi od Mahira i vraća se svojoj kući. Gospodin Haluk ne želi odustati od Bahar, pa Mahir unajmljuje zaštitara da ju čuva. No, njegovi ljudi otmu Nilaj i pretuku je. Ona zove Mahira da dođe po nju i priznaje mu da je Bahar Hulijino dijete.

Mahir zove Huliju i kaže joj da zna da nije pobacila Džemovo dijete. Ona brzo dolazi u bolnicu da sazna istinu. No u međuvremenu dolazi Melek te pred njom Nilaj govori da joj je dijete umrlo. Melek ipak priznaje da je dijete živo.

Nilaj pak Mahiru priznaje svoje osjećaje i kaže mu da ga ne želi više vidjeti. Zejnep je nakon posjete doktoru odlučila saznati o Hulijinoj ranijoj trudnoći. Iz evidencije rodilja saznala je da je već prije rodila. Traži od nje da joj makne Melek s puta ili će cijela obitelj saznati za to. I Husejinu prigovara zbog Melek, pa joj on kaže da je vrijeme da ode iz kuće. Zatim odlazi kod Melek i zaprosi je. U to dolaze Hatidže i Zejnep.

Mahir se nalazi s Halukom i pokazuje mu krivotvorenu Baharinu osobnu iskaznicu na kojoj piše da su on i Nilaj njezini roditelji. Poludi zbog onoga što je napravio Nilaj pa ga pretuče. Nakon svega dolazi u restoran i Kaja mu priznaje da je Hulija rodila Bahar.

Atif javlja Ardi gdje se nalazi, pa Suhejla, Hatidže i Zejnep odlaze po njega. Hatidže ga želi uvjeriti da se vjenčaju, no on odbija zbog svog socijalnog statusa.

Kerim zaposli asistenticu koje se Hulija pokušavala riješiti. Ona i Kerim u obiteljskoj kući organiziraju prosvjed za zaštitu okoliša. Kad ju Hulija vidi, govori joj da se okani njezine obitelji. Husejin dolazi živjeti kod Melek.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju