Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Melek primijeti nož u Kajinoj ruci. Kad shvati da razgovaraju o Bahar, smjesta preusmjeri Kajinu pozornost. Oduzima mu nož. Hulija ispituje Melek zašto je otela Bahar. Melek se izvlači.



Kerim ne uspijeva uspavati Mehmeta pa zove Huliju da mu pjeva uspavanku. Hulija uspijeva uspavati Mehmeta uspavankom. Husejin dovodi Zejnep iz bolnice. Bade obavještava Bajrama da će se njezina majka vjenčati i da želi da Bade živi s njom. Suhejla je protiv Badina odlaska.



Kad se Mine i Filiz probude, nalaze kuću u neredu i shvate da su opljačkane. Mahir se budi kao da se ništa nije dogodilo, počne paničariti i kaže da će sve prijaviti policiji. Filiz ne dopušta da se pljačka prijavi policiji zbog straha da će se doznati odakle dolazi taj veliki novac.



Hulija nastavlja ispitivati Melek o Bahar i Nilaj. Bajram dopušta Mehtepino i Gunduzovo vjenčanje i šalje ih u Ušak. Ondje nalazi Gunduzu posao. Kaže im da Bade ne ide s njima zato što je Suhejla ne želi pustiti. Husejin se ne odvaja od Zejnep koja se mora odmarati. Zejnep započinje razgovor o Melek. Husejin joj kaže da će glumiti sretan brak dok Bajram ne umre kako Mufit ne bi imao koristi od svoje ucjene. Zejnep se uvrijedi.



Kerim i Hulija odlaze na zajedničku večeru. Kerim joj kaže da je Mufit u bolnici zaprijetio Husejinu. Objašnjava joj da je Bajram izabrao živote svojih sinova. Kad to čuje Hulija, predloži Kerimu rastavu braka, a Kerim je još jedanput poljubi. Hulija izazove svađu nakon tog poljupca. Filiz dolazi ispred rezidencije. Sjeda, pije piće i promatra je. Vidi je Atif i reagira prije nego što je Bajram primijeti.



Melek prepriča Nilaj što se dogodilo i kaže da ima ideju kako sve to riješiti. Zejnep dolazi u Kerimovu i Hulijinu sobu. Napadne ih pod izlikom da joj nisu došli poželjeti brz oporavak. Zejnep podbada Huliju rabeći Kerima kao izliku i kaže da se on nije htio oženiti njome. Kerim pred Zejnep brani Huliju i kaže da je voli.



Mahir se ujutro nalazi s Hulijom i donosi joj novac i zlato koji je ukrao Filiz i Mine. Kaže joj i da je Filiz sve rekla Atifu. Ima plan po kojem će prokazati Filiz kao lažljivicu tako da dobiju liječnički nalaz koji tvrdi da je shizofrenična. Kerim odvodi Mehmeta u park. U tom se trenutku susretne s Filiz. Filiz želi dodirnuti Mehmeta, ali joj Kerim ne dopušta. Uhvati je za ruku i odvodi u kafić da porazgovaraju. Kad mu Filiz kaže da je pokradena, Kerim joj obeća uplatiti novac na račun. Obeća joj da može vidjeti Mehmeta jedanput na mjesec ako prestane piti i pratiti ih uokolo.



Zejnep i Bade unajmljuju učitelja plesa jer žele smršavjeti. Atif povlači Husejina u stranu i kaže mu da moraju razgovarati o važnoj stvari za koju Bajram ne smije saznati. Kaže Husejinu što je čuo od Filiz i da je po Hulijinoj naredbi izbacio Mine iz Bajramova ureda. Zejnep odlazi u Džemovu tvrtku i od tajnice doznaje da je Hulija ondje nekoć radila.



Filiz odlazi Mahiru i kaže mu za njezin dogovor s Kerimom. Mahir se dogovori s Filiz kako bi je prijavio na rehabilitaciju. Husejin i Atif odlaze k Mine kako bi doznali što muči Filiz. Međutim, Filiz ostavlja poruku da je otišla na terapiju. Vidjevši Atifa Mine odbija progovoriti. Melek odlazi Kaji s ponudom za brak. Zejnep kaže Bajramu da je Hulija nekoć radila u Džemovoj tvrtki.



Džem i Hulija nalaze se u parku. Želi od Hulije da ga obešteti zbog nakane da mu oduzme posao tako što će mu u tjedan dana donijeti 300.000 lira. Hulija se rasplače i odjedanput ugleda Kerima ispred sebe. Hulija se sreće s Kerimom. U panici je, a Kerim je ispituje što radi ondje i zašto plače. Hulija mu kaže da se uplašila da će otići pa ga je pratila.



U međuvremenu se Džem razveseli misleći da će se riješiti dugova tako što je ucijenio Huliju. Hulija zove Džemovu tajnicu Ajše. Ona joj kaže da je došla Zejnep koja se raspitivala je li Hulija bila u vezi s Džemom. Hulija prekida razgovor jer je Kerim u njezinoj blizini. Bajram koji je od Zejnep saznao da je Hulija radila u Džemovu uredu, traži Džema. Traži od Ajše da mu prenese poruku jer Džem nije u tvrtki.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju