Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Sud je odobrio posthumno uzimanje DNA iz Džemovog trupla koje je tražila Filiz. No, kad otvore grob tamo ne nalaze ništa. Melek izlazi iz bolnice i odluči promijeniti svoj život iz korijena, počevši od razvoda.

Bajram otkriva tko je unajmio ljude da napadnu Mahira. Kerim zna da je taj čovjek povezan s Džemom, što samo učvršćuje sumnju da nije mrtav i da on stoji iza svih napada.

Ipek dolazi u kafić maltretirati Huliju i njezine radnike. Preko Zejnep poručuje Huliji da se kloni Hazera. Hulija ju izbacuje iz kafića i odluči to riješiti s Hazerom. No Ipek ne odustaje pa opet dolazi u kafić. Tom prilikom se Mahir zagleda u nju. Kad stigne u njegovu tvrtku, sjeti se gdje ju je Hazer prvi put vidio i u nju se zaljubio.

Hatidže pred Hulijom govori da je Bajram kriv za njezinu i Kerimovu otmicu. Ona obećaje tati Bajramu da ništa neće reći Kerimu. No on ipak odluči da je najbolje reći mu, pa to napravi osobno. Iako se nadao burnoj reakciji, Kerim priznaje da to nije bila loša ideja.

Džem se konačno pojavljuje. Dolazi u Filizinu kuću i priznaje da je pridobio Nurguline ljude. Traži novac od Filiz. Uspavljuje ju i s njezinog telefona šalje Kerimu poruku da joj dovede sina, a ispod Kerimovog auta postavlja bombu. Traži da Kerim ostavi Mehmeta kako bi je mogao aktivirati. Umjesto da to traži od Kerima, Filiz onesposobi daljinski upravljač.

Husejin se nalazi s Hazerom u kafiću da mu kaže da je prevršio svaku mjeru i da se kloni Hulije i Kerima. Kerim pak, odlučan da izgladi situaciju, Huliju odvodi da provedu vikend u novoj kući.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju