Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kerim sreće Burčin nakon prekida s Mahirom. Ona mu govori da se nije mogla natjecati s njegovom suprugom za Mahirovu ljubav. To probudi ljubomoru u Kerimu te Huliji zabravni da se viđa s Mahirom.

Suhejli imponira pažnja, pa se upisuje na zbor u kojem pjeva konzul Azim pod izlikom da to radi za Hatidže. Bajram poludi, a Hatidže dolijeva ulje na vatru i kaže da Suhejla očijuka s Azimom. Situaciju pogoršava i to da ih Bajram kasnije vidi zajedno u autu.

Ultrazvuk pokazuje da Hulija nosi djevojčicu. Melek razmišlja o razvodu jer Husejin stalno vrijeme provodi sa Džeren i Zejnep i nikad ga nema. Čini se da se Hulija i Filiz zbližavaju. Hulija odvodi Mehmeta Filiz da ga vidi prije odlaska na liječenje u Ameriku.

Filiz zaključuje da je najbolje za Mehmeta da ga viđa kao Hulijina prijateljica. Prije odlaska odluči napraviti oporuku te odvjetniku naredi da napravi zakladu od 25 milijuna dolara za Mehmeta. Džem u to vrijeme nasilno ulazi u Melekinu kući i otima Bahar.

Melek je primila udarac u trbuh i u bolnici otkriva da je trudna. Husejin odluči da je najbolje da Melek odvede u kuću, a isto tako naređuje da dođu Zejnep i Džeren, što uzrokuje napetu situaciju u kući.

Džem ucjenjuje Huliju, traži da mu dovede Filiz u zamjenu za svoju kćer. Hulija dolazi na mjesto sastanka, a Džem je opet pokušava silovati. Ona ga udara ciglom po glavi i pobjegne. No, ne nalazi Bahar tamo.

Džemov zaposlenik koji je bio zadužen da čuva Bahar je izgubi. Kasnije zove Huliju i kaže joj da je ubila Džema. Traži otkupninu za Bahar. Melek izgubi živce i u zanosu pada po stepenicama. Melisa priznaje Kerimu da je zaljubljena u njega. On je odbija i prekida njihovu suradnju.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju