Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Bajram sa Zejnep odlazi iz Njemačke. Želi da se Kerim vrati iz Njemačke i da se preseli blizu njega. Nakon toga dolaze Husejin i Suhejla i inzistiraju da se Kerim vrati.



Kad Kerim odbije povratak, predlažu da Hulija uzme dijete i dođe živjeti u Istanbul. Ali Hulija kaže da ne želi ostaviti muža i ostaje s Kerimom u Njemačkoj.



Nakon što ode njegova obitelj, Kerim uzima dijete i vraća ga Filiz. Na povratku kući, Kerim zatječe malog Mehmeta kod kuće.



U sklopu svog plana, Hulija kaže Kerimu da je Filiz ostavila dijete na kućnom pragu s porukom. Nakon toga odlazi iz stana. Kerim shvaća da se ne može sam brinuti o djetetu i nagovori Huliju da se vrati kući.



Kerim pokušava biti u dobrim odnosima s Hulijom jer je na to prisiljen. U međuvremenu u Melekin restoran dolazi neki gnjavator pa je Kaja spašava od neugodne situacije.



Husejin kupuje kuću u mjestu u koje je došao radi posla. Pokazuje svoju kuću Melek i u tom trenutku Melek primijeti prsten na Husejinovu prstu i shvati da je oženjen.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju