Želja iz djetinjstva postati će cilj njezina života.

 Bajram i njegov jedini prijatelj iz djetinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolici Mudanje. U dobroj volji da riješe međusobni nesporazum, odluče zaručiti svoje dvoje djece Melek i Kerima u njihovoj ranoj dobi. Spletom okolnosti njihova djeca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vrijeme za njihovo vjenčanje.

Iako se sa suprugom i dvoje djece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. Kerim je zgodni miljenik u obitelji. Jako je razmažen. Rodio se u izobilju svega.

I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum vjenčanja njihove djece. Međutim, njihova su djeca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi.

Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rješenjima, Hulja koja se ne slaže s njima, već je odavno počela realizirati svoje planove. Hulja je zaljubljena u Kerima od svoje osme godine. Buntovna je i bijesna zbog siromaštva u kojem joj je prošlo djetinjstvo.
 

Tursku seriju 'Djevojka sa sela' pratite uskoro na Novoj TV, a više o likovima saznajte OVDJE

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju