Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Hulija želi pomoći Kerimu da ne izgubi posao i kaže Mahiru da pronađe jednu djevojku na studiju gdje predaje Kerim. Hulija kaže Kerimu da mu je otac poslao novac za uzdržavanje i da ona odlazi prvog jutra u 2016. godini. Kaže Kerimu da nađe dadilju.



Nakon što Kerim odlazi iz stana, dolazi Mahir. U tom trenutku Huliji zazvoni mobitel. Zove je Melek. Ne može govoriti pa prekida vezu. Hulija je iznenađena Melekinim pozivom. U međuvremenu Mahira zove osoba u vezi s posterom koji je Mahir stavio. Mahir se odlazi naći s njim.



Filiz odlazi u Istanbul živjeti s Mine, svojom nećakinjom. Filiz govori Mine da se ne namjerava olako predati i da želi potražiti Kerimovu obitelj. Mahir se susreo s Ajlin zbog jednog poslića i upoznaje je s Hulijom. Hulija objašnjava Ajlin da nije riječ o poslovnom putovanju, nego o malom posliću od kojeg će puno zaraditi. Ajlin prihvaća ponudu.




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju