Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Melek govori Huliji da nema ničega između nje i Husejina i da ničega neće ni biti. Melek joj predlaže da se uda za drugoga. Melek jako razljuti njezin prijedlog i istjera Huliju iz kuće. Na putu sretne Kerima i uđe u njegov auto.



Mine kreće u Bajramov ured kako bi rekla istinu. Atif to zna pa prepriječi put Mine. Odvodi je u šumu i oduzima joj torbu i mobitel. Kerim koji je sreo Melek na putu, vraća je kući kako bi razgovarala s Hulijom. Dok one razgovaraju, stiže Husejin. Džem doznaje Hulijin broj. Zove je i predlaže da se nađu.



Zejnep dobije slom živaca kad čuje što je rekla Hatidže. Razbije dragocjeni Suhejlin set posuđa i počne bacati stvari posvuda. Nakon razgovora s Husejinom, Melek se zapita je li njihova veza moguća. Kerim vodi Huliju u staru kuću. Govori Huliji da se jako navikao na nju i da se boji da ne ode. Vodi je na ručak. Na ručku razgovaraju o djeci. Kerim se počinje približavati Huliji.



Taksist primjećuje Mine kako sama hoda po autocesti. Vodi je kući i predaje Mahiru i Filiz. Husejin pita Melek koja satima sjedi sama i razmišlja je li donijela odluku. Kad dobije negativan odgovor, Husejin se s Melek rastane u suzama. Suhejla pokušava utješiti Bade koja plače zbog nesretnih događaja u kuću. Bade zagrli Suhejlu i počne plakati.



Husejin zove Kerima i kaže mu da se odlučio vratiti kući. U međuvremenu se Melek predomisli i hoda do Husejinove kuće kako bi mu rekla da želi biti s njim. Prije nego što je došao kući, Husejina zove majka kako bi mu rekla da si je Zejnep nešto napravila. Žene u kući lupaju na Zejnepina vrata, ali ih ne mogu otvoriti. Husejin i Kerim žure se kako bi stigli kući. Hulija plače i traži Kerima da zaustavi auto. Kaže da je Zejnep digla ruku na sebe zbog Melek i da više nema obraza vratiti se kući. Oprašta se od njih.



Bade uspije otvoriti vrata. Svi ulaze u sobu i na krevetu zatiču Zejnep koja je pokušala samoubojstvo popivši tablete. Bajram napipava Zejnepin puls. Hulija izlazi iz auta. Kerimu govori da se ne želi vratiti kući jer je njezina sestra odgovorna za Zejnepin pokušaj samoubojstva. Pred Melekinom kućom Kerim nagovara Huliju da se vrati u auto.



Mufit saznaje da Zejnep odlazi u bolnicu. Kad počne postavljati pitanja o svojoj kćeri, Bajram se uzruja i posvađaju se. Kerim ostavlja Huliju kod Melek. Hulija pokušava utješiti Melek kad vidi da plače i okrivljava sebe.



Mine se zaklinje Filiz i Mahiru da će se osvetiti Huliji jer ne misli prijeći preko toga što su joj napravili. Mahir zove Huliju i kaže što se dogodilo Mine i da je ona jako uzrujana. Hulija zatraži od Mahira da sam riješi tu situaciju. Mahir stavi tablete za spavanje u Minin i Filizin napitak. Kad zaspu, na ruke stavlja plastične rukavice i trpa u torbu sav novac i zlato. Ostavlja ih u besparici.



Zejnep se budi. Mufit ne dopušta Husejinu da uđe u njezinu sobu nego ulazi sam. Zejnep priznaje Mufitu da je Husejin ne želi i da se zato pokušala ubiti. Mufit se silno uzruja i obeća joj da će Husejin to skupo platiti i da će ga dovesti u red. Kad Husejin krene u Zejnepinu sobu, zaustavi ga Mufit i odvuče na stranu. Zaprijeti Husejinu da se uozbilji i bude dobar suprug inače će razotkriti sve ilegalne poslove u koje je umiješan Bajram što će upropastiti obitelj.



Husejin ulazi u Zejnepinu sobu, ponaša se blago prema njoj i kaže da mu ništa nije važnije na svijetu od nje. Zejnep iskorištava Husejina tako što ga emocionalno ucjenjuje. Kerim zove Huliju da joj kaže da je Zejnep dobro i da se može vratiti kući. Ujutro će poslati auto po nju. Iako se Hulija u početku nećka, na kraju je Kerim nagovori da se vrati.



Nakon tog razgovora, Hulija izlazi van i susreće Kaju. Približava joj se, vadi džepni nož i ispituje je o prethodnoj noći. Hulija manipulira Kajom izmišljotinama. Kaja isprva povjeruje, ali poslije promijeni mišljenje. I opet napadne Huliju. Sumnja da je došla odvesti Bahar i da želi izvući iz nje sve vezano uz to.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju