Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Zejnep želi razgovarati s Husejinom, no on ju odbija. Mahir savjetuje Filiz što napraviti u vezi Mehmeta. Hulija tijekom noći zagrli Kerima te ju on probudi i porječkaju se.



Hatidže odlazi k Melek te joj odnosi Bajramov novac. Melek je tužna radi njezinih riječi kojima ju optužuje da je Husejinova ljubavnica. Bade se upoznaje s Kerimom te potakne obiteljsku raspravu.



Bajram želi da Husejin dozna sve o Filiz. Za doručkom Hulija kaže kako je otvorila turističku tvrtku u Njemačkoj.



Husejin kaže Kerimu kako se našao s odvjetnikom zbog njegovih problema te da će sve riješiti. To čuje Hulija koja se uzruja. Izlazeći iz kuće sretne Filiz te ih zamalo vidi Husejin.



Mahir dolazi u Istanbul i traži Huliju. Hulija mu kaže što je Filiz učinila i traži od Mahira da je zaustavi. Mahir kaže da se ne treba uzrujavati i pusti joj snimku na kojoj je Ajlin. Mahir misli da je pravi problem Mine i s ciljem da je zaustavi postaje blizak s njom.



Kaja traži Melek, no nje nema u restoranu. Melek se mimoiđe s Husejinom koji ju odluči pratiti. Kaže joj kako je odlučio provesti život s njom. Zejnep provocira Huliju što zasmeta Suhejli. Mahir zavodi Mine.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju