Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Suhejla se odluči obračunati s Filiz i upoznati svog unuka. Odlazi u njezinu kuću sa Zejnep i tetom, no u zadnji čas Bajram spašava situaciju.

Mahira zabrinjava jer nema posao, pa mu Hulija ponudi posao u kafiću kako bi se prikazao u boljem svijetlu pred Burčin.

Za večerom Džeren Husejina pita kad će se opet igrati s Bahar. Na vidjelo izlazi njegova veza s Melek, što jako naljuti Zejnep i Suhejlu. Dodatne probleme stvori to što se on ponovno nalazi s Nurgul na večeri te slike s večere dospiju u novine.

Unatoč svim naporima odvjetnika Dževherovih, sud donosi odluku da se Filiz upiše kao Mehmetova majka. Hulija to čuje pa se naljuti i pobjegne od kuće. Odlazi do Filiz s namjerom da popričaju. No, kad stigne tamo, nalazi je ispred kuće i pokušava pregaziti autom.

Mahir prosi Burčin, a ona bježi bez riječi. Hulija ga zove da se hitno nađu jer je učinila nešto. On je ostavlja s Emine i odlazi provjeriti kako je Filiz. Javlja Kerimu gdje je Hulija. On dolazi po nju i ne može vjerojati što je učinila. Kad razgovaraju o tome, čuje ih Emine.

 

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.




Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju