Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Nakon što vidi da u restoran stiže i Husejin, Kaja ipak odluči ući. Kaja kaže Melek da je odvezao auto na servis i uzeo novi koji će koristiti dok je prvi na popravku. Kaže joj da je usput kupio i prstenje. Kad to vidi, Husejin se uzruja, ali im ponudi da kao najstariji član obitelji stavi prstenje. Melek to odbije i skine prsten s ruke. Pogledi im se susreću.



Kerim odlazi za Husejinom kako bi ga tješio. Razgovara s Hulijom preko telefona te napokon djeluju kao bračni par, no prekine ih prazna baterija. Husejin je neutješan zbog prstena kojeg je vidio. Zejnep ludi jer Husejin još nije kod kuće, no Bajram želi da ona i kćer ostanu u kući.



Hulija i Melek razgovaraju o novonastaloj situaciji te Melek govori kako ne vjeruje da je Mehmet Hulijin sin. Suhejla provodi vrijeme sa Zejnep kako se ona ne bi osjećala odbačeno. Kerim vodi posao, Bajram ga posjećuje te zajedno odlaze do rudnika gdje im se pridružuje Husejin.



Hulija i Mahir smišljaju plan kako bi vratili što im pripada. Mahir posjećuje Filiz. Ona ga iznenadi svojim odlukama. Husejin se suoči s Melek te joj govori kako će se pomiriti sa Zejnep. Hulija želi razgovarati s Kajom, no on bježi od nje. Kad ih Kerim primijeti, Hulija se pravi kao da vježba. Pronađu se u intimnom trenutku koji prekine Melek.



Hulija se vraća kući te provodi vrijeme s Mehmetom. Kasnije odlazi na dogovoreni sastanak s Džemom. Namjesti mu klopku u kojoj mu Mahir ukrade novac.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju