Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Melek počne gubiti kontrolu. Huliji govori da je to njezina kazna i da će odustati od Husejina samo da joj vrate dijete. Posvađa se s Hulijom i izbaci je iz kuće.



Nilaj stiže telefonski poziv. Melek je zatvorila restoran i nestala bez traga. Hulija zove Mahira. Kreću na put kako bi saznali tko je pravi otac djeteta. Hulija obavještava Kerima kako ide tražiti Melek.



Mahira zanima kako su se Hulija i Kerim upoznali te mu ona odluči ispričati, kao i priču zašto ne može imati djece. Nalaze se s Nilaj od koje žele doznati čije je dijete, no ona ne želi odati Melek.



Husejin krivi sebe radi Baharinog nestanka. Kerim zabrinuto čeka Huliju što nju iznenadi. Zejnep prisluškuje njihov razgovor o Melek i Husejinu. Kerim razgovara s Husejinom koji mu otkriva kako mu Melek nedostaje.



Nilajin brat napadne nju i Mahira zbog Bahar te Mahir izmisli laž kako bi se spasili. Zejnep se susreće s Melek te joj prijeti kako neće vidjeti Bahar još dugo.



Bajram saznaje gdje je Melek te kako je Zejnep odgovorna za otmicu što Huliju natjera na osvetnički plan.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju