Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Za obiteljskom večerom Suhejla Bajramu daje svoj dar za godišnjicu braka – stranicu iz njezinog dnevnika na dan kad su se upoznali. To raznježi cijelu obitelj pa se na trenutak čini kao da je sve u najboljem redu. No sve pokvari dar koji im je Melek poklonila, okvir za sliku koji je namijenila za njezino i Husejinovo dijete.



Kerim odlazi na farmu kako bi radio na knjizi. Nakon povratka na posao, sreće Huliju koja se upisala na fakultet gdje on radi. Kerim zaključuje da je vrijeme za rastavu. S druge strane, Zejnep Husejinu predlaže da zbliži Džeren s Melek. Čini se da je bacila oko na Mahira jer svako jutra odlazi u kafić. Poziva ga na putovanje u Berlin. Nilaj odlazi svojim roditeljima u selo, no brzo se vraća jer ju oni žele na silu zaručiti, što ona odbije. Zbog toga je brat istuče.



Problem je što ima dijete, pa Hulija ponudi da napravi DNA testiranje kako bi im dokazala da Bahar nije Nilajina kćer. Melek poludi i pokušava je istjerati iz kuće. Kerim malo popušta i dolazi kod doktora na pregled s Hulijom. Doktorica kaže kako je dijete u depresiji, a oni se zbog toga opet posvađaju. Na povratku ih netko otme i odvede u kućicu na planini.



U međuvremenu Hatidže i Ajsel dolaze k Melek. Usred njihovog razgovora dolazi Husejin i razljuti se na tetu te traži od nje da drži jezik za zubima. Zatim govori Melek da sad sve mora podrediti kćeri. Dan kasnije Melek i Husejinu se zabrinu zbog Kerimovog i Hulijinog nestanka.



Bajram Husejina uvjerava da nije ništa zabrinjavajuće. Husejin ipak uzima stvar u svoje ruke i s Mahirom posjećuje njegovog prijatelja hakera koji saznaje gdje su zadnje locirani njihovi mobiteli. Za to vrijeme Kerim i Hulija se stalno svađaju i mire. Mahir u međuvremenu saznaje da mu je umro otac.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju