Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Nihal dolazi k Melek. Melek kaže Nihal da ostane s njom jedan dan. Nihal pristane.



Nakon što završi s telefonskim razgovorom, Husejin pozove k sebi Kevsera i kaže mu da otkazuje sve poslovne sastanke jer mora do utorka ostati izvan grada. Zatim Kevser prenosi Bajramu svoj razgovor s Husejinom.



Bajram posumnja da nešto nije u redu i zaposli Atifa da prati Husejina. Husejin dolazi u ponoć k Melek. To vidi Nihal i kaže Melek da se pripazi. U tom trenutku Atif zove Bajrama kako bi mu priopćio da je vidio Husejina u nekom restoranu kako razgovara s nekom ženom.



Sljedeći dan Melek odlazi k Husejinu pod izgovorom da mu odnese jelo. Vidjevši fotografiju Hulije i Mehmeta rasplače se. Bajram od Atifa saznaje da je riječ o Melek i tu vijest podijeli sa svojom sestrom Hatidže. Kaže joj da je Husejin našao ljubavnicu koja je Melek.

Bajram odlazi k Melek i upozorava je da se kloni Husejina. Nakon upozorenja odlazi od nje. Ajlin dolazi u Kerimov kabinet. Upoznaje se s njim i zatraži ga pomoć jer želi biti asistentica jednom profesoru. Kerim kaže da će razgovarati s profesorom.



Kerim poziva u stan kolege s posla i istraživače iz tima s kojima radi. Primjećuje da se jedan od kolega nabacuje Huliji i upozorava Huliju na to. Ajlin pokuca na vrata i ulazi u stan. To iznenadi Kerima i uzvanike. Kerim je ljubazno otjera iz stana.



Sljedeći dan Ajlin dolazi u Kerimov kabinet i porječka se s njim. Nakon što Kerim ode iz kabineta, izlazi na hodnik uplakana. Kerimovim kolegama kaže da ju je Kerim seksualno maltretirao.



Hulija se pokaje i pokuša zaustaviti Ajlin. Mahir joj kaže da je Ajlin odavno otišla u njegov kabinet. Kerim se ljutito vraća kući kad sljedeći dan na poslu dozna što se dogodilo. Kerim saznaje da će se protiv njega provesti istraga i prepušta se piću. Mahir zove Huliju kako bi joj priopćio da je incident završio u novinama. Kerim izlazi iz stana i dugo se ne vraća.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju