Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Husejin govori Zejnep kako želi da krenu iznova i da je požalio zbog svega. Melek se za to vrijeme budi iz nesvjestice i govori da je vidjela Džema u njihovoj kući, pa se srušila od šoka. No, Hulija, Nilaj i Mahir misle da je to zbog njezinih problema pa ne vjeruju da ga je stvarno vidjela.

Ujutro dolaze Kerim i Husejin koji je konačno nagovara da posjeti psihijatra. Psihijatar joj prepisuje terapiju, no Melek uporno tvrdi da joj nije ništa i odbija je piti. Hazer zove Huliju da provjeri kako je, što budi ljubomoru u Kerimu. Na odlasku govori Huliji da se neće rastati.

Situaciju pogoršava što ih vidi zajedno kad dolazi po Mehmeta. Naime, Hulija je upisala Bahar u isti vrtić u koji ide Hazerov sin. Vraćaju se zajedno iz vrtića kako bi pomogli Mahiru koji radi na konceptu za prihvatilište. Hazer mu poklanja zgradu.

U međuvremenu Kerim odluči izgladiti stvari između sebe i Hulije. Odvodi je na romantičnu večeru povodom Valentinova. No, večeru prekida Nilajin poziv. Melek je izazvala požar u kući. Stanje joj je sve gore, stalno misli da razgovara s pokojnom majkom. Husejin je odvodi u kliniku. Zbog toga se osjeća krivim. Počinje piti i ne dolazi kući. Jedne noći lutajuću ulicama nailazi na dva čovjeka koji ga žele opljačkati. Jedan od njih upuca ga.

Hulija na fakultetu sreće Melisinog prijatelja koji joj govori da je Kerim spavao s Melisom. Ona odluči Kerima pitati je li to istina. Kerim poludi i izbacuje je van iz ureda. Po povratku kući Hulija nailazi na latice na stepenicama i poruku na ogledalu.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju