Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kerim dolazi kući kako bi se našao s Ajlin, nalazi je tamo s njegovom majkom i tetom. Suhejla zove Huliju da se brzo vrate kući, no ona umjesto sebe, odluči spasiti Emine te odlazi tamo s Kajom i Zejnep.

Mahir udari Džema te se ovaj sruši na pod, i uzima memorijsku karticu sa snimkama njegovih priznanja. No Džem mu uskoro daje do znaja da ima rezervu.

Hulija se vraća kući i saznaje da je Kerim uzeo Mehmeta i pobjegao s njim. Naime, Barjam mu je rekao kako je on unajmio Ajlin da ga ocrni i da on odustane od profesorskog posla. Ajlin kaže kako ju je zvala Hulija i prijetila joj, a Barjam kaže kako ju je on na to nagovorio. Kerim se naljutio i rekao da ih više ne želi vidjeti.

Bajram je zaprijetio Ajlin da će ubiti nju i njezinu obitelj ako ga izda. Husejin je ipak uvjeren da Hulija stoji iza svega.

Kerim se nalazi na zabačenoj plaži s Mehmetom i Lili. Mahir se nalazi s Hulijom da joj kaže da Bajram zna da ona nije Mehmetova prava majka. Bajram dolazi po Huliju i kaže joj da je sve znao, ali joj je zahvalan jer je njegovog unuka spasila od pijane Filiz.

Filiz je rekao da je ona možda rodila Mehmeta, no nije mu majka. Nakon toga, govori Huliji da pronađe njegovog sina i unuka ili mu više ne dolazi na oči.

Džem od Hulije traži 2 milijuna lira ili će objaviti snimke Mahirovih priznanja na Internetu. Mahir je ušao u Kerimov mail i pronašao ga. On i Hulija odlaze na to mjesto, no ne nalaze Kerima i Mehmeta.

Najbolje trenutke ovog tjedna pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju