Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

 Džeren ima velikih problema u školi. Zbog toga Husejin sve više vremena provodi kod kuće. Jednu večer Hulija i Zejnep izlaze pa im se pridružuju Kerim i Husejin. Husejin i Zejnep plešu zajedno, a kasnije Husejin dolazi u njezinu sobu i govori joj da mu nedostaje. Nilaj ih snima kad plešu i snimku pokazuje Melek. Ona okrivljuje Huliju za sve. Cijela obitelj odlazi na odmor povodom Bajramove i Suhejline godišnjice braka, osim Hulije i Kerima.

Budući da su ostali sami, Hulija mu odluči reći sve u vezi Bahar i Džema. Kerim nakon svađe odlazi iz kuće, a Hulija se sruši na pod od bolova u trbuhu.

Kad Melek čuje da je Husejin otišao s obitelji, odluči napraviti veliko iznenađenje. Dolazi na zajedničku večeru što Džeren užasno razljuti. Baca čašu prema njoj pa Melek padne i izgubi dijete. Ajsel nalazi pismo u kojem Hulija Kerimu priznaje da je ona majka Bahar, a ona ga pokazuje Hatidže. Hulija čuje što se dogodilo Melek, pa odluči uzeti Mehmeta i otići k njoj pod izlikom da će se brinuti za nju.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju