Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kad svi zaspu, Suhejla odlazi od kuće. Odlazi na farmu, no tamo su Atif i Nilaj. Bajram ih je poslao tamo umjesto medenog mjeseca. Nilaj joj govori da je tvrtka pred bankrotom. Bajram dolazi po nju, no ona zahtjeva razvod.

Mahir saznaje da je jedan od bivših zaposlenika rudnika otplatio hipoteku na kuću. Sad samo treba dokazati njegovu povezanost s Torunbašima. Mahir i Hulija saznaju da je dva puta razgovarao s Hazerom preko telefona. Hulija i Zejnep potvrđuju da su oni okrenuli sve medije protiv njih.

Bajram je prisiljen prodati kuću. Odlaze na selo kod Hatidže. Suhejla dolazi kad čuje, no kaže da to ne znači da su se pomirili. Jedne večeri Bajram se napije pa izvrijeđa Suhejlu. Ona opet odlazi.

Murat padne u vrtiću i Ipek odlazi po njega. Na putu kući dožive malu nesreću, a Ipek je prije toga pila alkohol. Zbog toga Hazer poludi iako je popila samo nekoliko gutljaja. Prijeti joj da će je tužiti za ugrožavanje djeteta. Ipek mu se odluči osvetiti pa Huliji pokazuje snimku na kojoj Hazer razgovara s Osmanom, bivšim zaposlenikom u rudniku, o otrovanju vode. Govori joj da ga uništi.

Odvjetnik Dževherovih saznaje da je Zija Torunbaš kupio njihovu kuću. Hulija i Mahir odlaze se suočiti s Osmanom i slučajno svjedoče pucnjavi između njega i Zije. Zija optužuje Bajrama da ga je ranio. Završava u bolnici, a Osman umire.

Husejin pokazuje Hazeru snimku i traži da ih izvuče iz toga u što ih je uvukao. Hulija dolazi pred Suhejlu i govori joj da je Bajram postao ubojica zbog nje kako bi se vratila.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju