Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Husejin i Melek razgovaraju. Melek je Husejinu rekla cijelu istinu. Huliju je Džem silovao, ostala je trudna i dobila je batina jer je pobacila dijete. Husejin je jako ljut, kaže da će ubiti Džema. Melek ga želi zaustaviti da ne učini neku ludost. Prihvati da odu k njoj. Na putu svrate u restoran kako bi pokupili Bahar. Kemal i Husejin nimalo se ne dopadnu jedan drugomu.



Kerim i Hulija odlaze na imanje. Provode vrijeme sami u spokoju. Mahir prisluškuje Nurguline telefonske razgovore. Saznaje da je Nurgul unajmila ljude da prate Ajlin i o tome obavijesti Huliju. Hulija pak kupuje karte za tromjesečno krstarenje brodom za Ajlin i njezinu obitelj. Od Mahira zatraži da ne dopusti Nurgul da se približi Ajlin sve dok ona ne ode na putovanje. Kerim načuje njihov razgovor koji vode u tajnosti. Ispituje Huliju je li se opet umiješala u neke nevolje.



U Melekinoj kući Husejin saznaje sve detalje o istini. Smišlja plan u glavi i izlazi iz kuće s obećanjem da joj se ništa loše neće dogoditi. Melek smatra da i Hulija mora saznati što se dogodilo i zove je. Hulija se jako uzruja i pita sestru kako je to mogla učiniti. Melek prekine razgovor u ljutnji. Kerim se zabrine vidjevši Hulijino stanje. Kaže joj da mu može sve reći. Hulija je jako tužna. Misli da je njezina prošlost za Kerima neokaljana.



Mahir, Filiz i Nurgul zajedno večeraju. Mahir im kaže da želi otići u Sapandžu k Emine koja ga je odgojila. Poziva i njih da dođu s njim. Nurgul mu kaže da je za tu večer nešto drugo planirala. Nurgul se nalazi sa Šejdom koja radi u kolibi u vlasništvu Dževherovih i dobiva informacije vezane uz Husejina. Zna da će i on tu večer biti ondje. Međutim, Husejin zove svog oca kako bi mu rekao da neće doći onamo. Upada u Džemov ured i ustrijeli ga pa potom odlazi.



Husejin pošalje Atifa u Zejnepin hotel i traži ga da obriše snimku Džemova priznanja sa Zejnepina mobitela. Kad dozna da je Džem prebijen, Zejnep ga zatraži da je odvede k Husejinu. Nurgul se u kolibi susreće s Bajramom umjesto s Husejinom i nastaje opasna situacija.



Kerim i Hulija na imanju smišljaju plan za dugi odmor. Ostavit će Mehmeta kod kuće, a Kerim će Huliji za rođendan pokloniti kartu za odmor na napuštenom otoku. Zejnep navečer upada u kuću Dževherovih i traži od Husejina obrazloženje. Priznaje da je prebio Džema. Zejnep mu govori da su svi postali Hulijini robovi i da je vrijeme da otvore oči. Dok se svađaju glasno, Zejnep pozli i onesvijesti se. Sva se obitelj okuplja u bolnici jer je Zejnep doživjela izljev krvi u mozak.



Sljedeće jutro Filiz, Nurgul i Mahir odlaze u Sapandžu k Emine. Doznavši da je Emine bolesna, Mahir je nagovori da na neko vrijeme dođe u Istanbul. Dok je obitelj u bolnici, Hulija od Bade doznaje da je Husejin prebio Džema. Ostane u šoku. Smjesta odlazi u bolnicu k Husejinu. Kaže mu da je tužna jer mu se nešto moglo dogoditi. Husejin joj kaže da više ne postoje nikakvi problemi između njih. Hulija odlazi k Melek, prepričava joj sve što se dogodilo i pita zašto nije držala jezik za zubima.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju