Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Bajram odlazi k Mufitu i priopćava mu Zejnepino stanje. Mufit pomisli da mu je kći umrla, a Bajram ga smiruje snimkom koju traži od Kerima. Kerim flertuje s medicinskom sestrom kako bi dobio snimku na što se Husejin naljuti.



Nurgul, Filiz i Mahir vraćaju se iz Sapandže s Emine. Na putu zazvoni Nurgulin mobitel. Zove je Ajlin. Jako je oštra i govori joj da želi da je više nikada ne traži. Zatim prekida vezu. Mahir Brzo zove Huliju i javlja joj da je Nurgul pronašla Ajlin. Hulija izlazi iz kuće pod izgovorom da ide trčati i nalazi se s Mahirom. Smiruje ga da je sve u redu i da je kupila kartu za Ajlin i njezinu obitelj da odu na put oko svijeta na 3 mjeseca. Nakon toga mu kaže da je Husejin upucao Džema pa je Mahir u šoku..

Džem se u bolnici zaklinje na osvetu. Uplaši se kad sazna da je Zejnep doživjela izljev krvi u mozak. Misli da je sve to Hulijino djelo i kuje plan kako će pobjeći iz bolnice. Bježi u ljetnikovac ujaka svog odvjetnika. Istodobno odluči unajmiti ljude da prate Mahira.



Zejnep se izvukla iz životne opasnosti. Potrebno joj je vrijeme koje će provesti bez stresa pa Suhejla kaže da bi trebala biti ostati kod njih. U međuvremenu Kerim saznaje da je Hulija otišla trčati i uvrijeđen je jer je jako kasno. Kad ga Bade okrivi da se ponaša kao mačo, Kerim se počne ljutiti na sebe i iskontrolira svoje emocije. Zatim se krene tuširati pa mu zazvoni mobitel. Hulija shvati da poziv dolazi iz Njemačke, ali se ne želi javiti. Zatim stiže poruka s istog broja. Javlja se Ajlin. Želi se hitno naći s Kerimom. Hulija se jako zabrine pa obriše poruku i blokira broj. Kerim izlazi iz tuša i kaže Huliji da mora otići u Berlin na tjedan dana.

Sljedeće jutro dok sjedi s Bajramom i Husejinom, Kerim ocu obznani svoj san o otvaranju sveučilišne zaklade. Bajram se najprije pravi da je ljut, no kad mu Husejin kaže da Kerim namjerava svučilište nazvati po njemu vidi se da mu je iskreno drago i da se veseli. Uvečer Kerim krene na put za Berlin. Bajram je pomalo ljut jer shvaća da je Kerim tvrdoglav i ne želi odustati od akademske karijere. Kad Kerim ode, Hulija zove Ajlin. Plan se izjalovio. Ajlinin se otac razbolio pa je morao odustati od krstarenja i vratiti se u Berlin. Hulija kaže Ajlin da je otjerala Nurgul i da može biti mirna, ali Ajlin i dalje inzistira da razgovara s Kerimom.

Nakon nekoliko dana Ajlin zove Kerima i kaže mu da želi da razgovaraju uživo. Kerim posumnja u ono što kaže Ajlin i kaže joj da pristaje na razgovor. Mahir zove Huliju i kaže joj da su Kerim i Ajlin razgovarali. Ne zna o čemu su vodili razgovor, ali zna da više nema problema. Hulija se onesvijesti.



Džeren ima psihičkih problema. Mokri u gaće i po kući hoda s dekom koju nitko ne smije dirati. Husejin odlazi po Zejnep i dovodi je kući. Mufit dolazi vidjeti svoju kćer. Izašao je iz zatvora. Zejnep se ponada da bi mogla spasiti brak s obzirom na to da ju je Husejin doveo kući. Hulija obavijesti Melek da se Zejnep oporavila i da se vratila kući. Džem sve govori Zejnep. Kaže da Husejin zna da je silovao Huliju i da ga je zato upucao. Govori joj da će svima uništiti živote.



Kerim se vraća kući. Hulija i dalje ne zna o čemu je razgovarao s Ajlin. Osjeća da bi ovo mogla biti situacija zbog koje bi se mogla oprostiti od obitelji. Kerim se ponaša hladno prema Huliji, ali ništa ne govori. Drugi dan ju ispituje. Pita je zna li išta o Ajlin. Ona kaže da ne zna ništa.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju