Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Dva mjeseca kasnije Hulija uspijeva u svom naumu da službeno postane majka Bahar. Melek se naljuti na nju, a mentalno joj je zdravlje sve gore. Hulija dobiva cvijeće i poruke od nepoznate osobe.

Hatidže odluči pred obitelji ispričati cijelu istinu o Baharinom porijeklu. Zejnep staje u Hulijinu obranu i govori da ju je Džem silovao. Za to vrijeme Hulija dolazi na Kerimovu zabavu za oproštaj i otkriva da je Melisin brat iskoristio svoje veze u ministarstvu kako bi pozvali Kerima u Englesku.

Kerim govori Melisi da je nikad više ne želi vidjeti. Usred njihove svađe Hulija dobiva trudove i izlazi van, pa se sruši od bolova. Dolazi Melisin brat koji je vodi u bolnicu.

Husejin pred obitelji govori sve što mu je Melek rekla za Bahar. Kerim odlučuje ne otići u Englesku. Otišao je iz kafića u kojem su slavili i ostavlja tamo prtljagu i mobitel. S obzirom na to da je previše popio, zaspi na ulici. Pronalazi ga policija i odvodi u pritvor.

Hazer u bolnici čeka s Hulijom pa javi Mahiru da Hulija rađa. Tako saznaje i obitelj, svi su zabrinuti jer termin joj je tek za mjesec dana, iako su do maloprije govorili da je ne mogu prihvatiti za snahu. Iako je rodila prerano, s Hulijom i djetetom sve je prošlo u redu.

U bolnicu dolazi Melek koja opet pokazuje znakove psihičkih problema. U međuvremenu i Kerim saznaje da je Džem silovao Huliju pa odlazi u bolnicu, no Hulija spava. Zbog toga kad se probudi pomisli da mu se gadi i da nije htio doći.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju