Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

 Kerimova nova asistentica Melisa bacila je oko na njega pa ga poziva kod sebe. On shvaća što pokušava, no ipak pristane doći. Nurgul uvjerava Filiz da napravi predbračni ugovor s Džemom. Isprva se Filiz naljuti, no shvaća da je to dobra ideja. No, Džem ih obje preduhtri organiziranjem vjenčanja.

Zejnep dolazi posjetiti kćer i vidi da joj se njezin plan obio o glavu. Mahir pomaže Burčin da vježba za svoju predstavu. Ljubomoran je jer se ona u predstavi ljubi s drugim. Burčin se naljuti i odlazi. Suhejla i Hatidže dolaze ucijeniti Filiz.

Pokažu joj njezin dosje i traže da se odrekne prava na dijete. Naime, Filiz se u berlinu bavila prostitucijom. Filiz se baca kroz prozor. Pada u komu.

Nurgul se zaklinje da će uništiti obitelj Dževher. Hulija se nalazi s Džemom, on joj govori da je Bahar njihovo dijete i pokazuje snimke koje to dokazuju. Želi da prepusti Mehmeta Filiz u zamjenu za njegovu šutnju. Hulija odlazi suočiti se s Melek.

Kaže joj da više nikad neće vidjeti Bahar i da će je dati Džemu. Melek odluči da će od sada svi vidjeti novu Melek. Više nema što izgubiti. Zove Husejina da hitno dođe po nju. Nurgul u međuvremenu angažira odvjetnika da otme Džema i natjera ga da potpiše zahtjev za poništenjem braka s Filiz. Odvode ga prema zračnoj luci i narede mu da napusti zemlju, no Džem uspijeva pobjeći.
 

Najzanimljivije trenutke jučerašnje epizode pogledajte ovdje.


 

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju