Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Mahir se naljuti na Emine jer je Filiz rekla istinu o nesreći. Posvađaju se i ona želi otići kući. Husejin i Zejnep službeno su se razveli, ali u dobrim odnosima. I dalje će živjeti zajedno i nikome neće reći za razvod zbog Džeren, no Bajram je shvatio što se događa.

Burčin se odlučila ispričati Mahiru, no on je hladno odbija. Melek se konačno susreće s gospodinom Halukom. On traži da mu vrati Bahar. U međuvremenu se Filiz opet nalazi s Džemom te se napije. Mahir je čaka pred kućom i poludi kad vidi da je bila s Džemom i da opet pije alkohol. Nju to ne spriječava, te se i dalje nalazi s Džemom. U jednom se trunutku poljube, a sve to završi na naslovnici novina.

Obitelj Dževher raduje se jer sud sigurno neće dati Mehmeta Filiz. Hulija se već nekoliko puta onesvijestila, pa je Zejnep odluči voditi u bolnicu na pregled. Saznaje da je trudna.

Džem dolazi od Filiz tražiti pozajmicu, a u tom trenutku nailazi Mahir te istuče Džema i razbije mu vazu na glavi. Džem sve okreće u svoju korist i uvjerava Filiz da su se Nurgul i Mahir urotili s Dževherovima.

Hatidže uvjerava Suhejlu da bi bilo najbolje da se Bade i Arda vjenčaju nakon što maturira te napravi plan da će zavesti Atifa. Zejnep vodi Huliju svojoj liječnici i saznaje da je Hulija rodila već prije.

Gospodin Haluk prati Nilaj i Bahar. Kaja dolazi za njim te ga udara pištoljem po glavi. Zatoči ga u restoranu. Melek se za to vrijeme nalazi s Husejinom. On je vodi u stan koji je kupio za njih dvoje. No, Melek ne može prihvatiti da Husejin i dalje živi sa Zejnep.

Hatidže i Atif odlaze na selo. Hulija vodi Kerima na staro mjesto da mu priopći sretnu vijest. On je presretan.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju