Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Pojavljuje se Hazerova bivša žena Ipek i govori mu da se rastaje od sadašnjeg supruga jer joj je potrošo sav novac i udario je. Želi ga natrag. On je odbija i zabranjuje joj da viđa njihovog sina. Svojim ljudima naredi da ga pretuku.

Bajram saznaje za sve što se dogodilo pa naređuje da Hulija s djecom dođe u kuću. Melek na televiziji vidi vijest o Husejinovom ranjavanju. I Zejnep je s njim pa Melek odluči da je krajnje vrijeme da se riješi obitelji Dževher. Ona u bolnici dobiva telefonski poziv od Džema. Javi se no nitko ništa ne govori. Zato optuži medicinsku sestru da je pokušava izluditi. Zaštitari je obuzdaju. Husejin je nakon toga posjećuje, no Melek mu kaže da više ne dolazi.

Mahir i Kaja počeli su s radovima na skloništu. Hazer dolazi provjeriti kako napreduju radovi pa mu Mahir govori što se dogodilo Huliji. Odmah odlazi do nje i priznaje joj da je zaljubljen u nju otkad ju je prvi puta vidio.

U međuvremenu se Filiz vraća s liječenja i otkriva da je Nurgul poginula. Hulija i Kerim konačno odluče porazgovarati o svemu kako bi donijeli najbolju odluku za oboje prije suda. Dok oni raspravljaju, Mahira napadnu i izbodu nožem.

Iako su se dogovorili da će se rastati, Kerim na sudu izvodi pravu predstavu i sutkinja odluči odgoditi parnicu.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju