Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Hazer također dolazi posjetiti Huliju u bolnici, čini se da se zaljubio na prvi pogled i da ne misli lako odustati. Huliji opet stižu ruže bez potpisa, čak i u bolnicu. Torunbaš odluči saznati tko je posrijedi, no otkriva da je cvijeće naručeno s lažnim imenom.

Melekino stanje se ne popravlja, sada misli da su se svi urotili kako bi joj oduzeli Bahar. Kad Hulija izađe iz bolnice, vraća se sestri. I Zejnep dolazi s njom, a Melek je ne prepoznaje. Hulija i Kerim stalno se inate jedan drugome, ali čini se da je Kerim poslušao Husejinov savjet i odlučio riješiti njihove probleme.


 

Nilaj odvodi Kaju pred svoje roditelje kao svog odabranika. Hulija želi pomoći Nilaj i njenom bratu pošalje Baharin rodni list. No, na njemu piše da joj je otac Kaja. Zbog toga ih njezin brat s prijateljima oboje pretuče. Konačno i Gumbić izlazi iz bolnice, u potpunosti se oporavila. Kerim i Hulija odlučili su joj dati ime po njezinoj pokojnoj majci, Emine. No, Suhejli to nije po volji jer je Bajram u mladosti bio zaljubljen u nju. Melek se jako rastuži zbog toga.

Mahir je odlučio prihvatiti očevo nasljedstvo kako bi pomogao mladim beskućnicima. Zejnep ima plan da učini Kerima ljubomornim. Organizira proslavu u kafiću i poziva Hazera. Plan se izjalovi i Kerim poludi pa mu Hulija kaže da ga ne želi više vidjeti.

Dok Hulija spava, netko provaljuje u kuću. U taj tren dolazi Melek koja se uplaši pa udari glavom o zid. Hazer prizaje Mahiru da želi Huliju za sebe i da ne misli odustati tako lako. Pristaje pomoći Mahiru da izgradi sklonište za beskućnike.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju