Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Bajram je zamolio Atifa da mu potajice donese čistog rublja iz kuće. Pri izlasku iz kuće vidi ga Hatidže s torbom pa pritisne Ajsel da joj kaže istinu. Suhejla primijeti da nedostaju neke Bajramove stvari pa poziva Ajsel da je pita o čemu se radi, a Hatidže joj sve ispriča. Pokušava krivnju svaliti na Atifa kako bi mu se osvetila zbog Nilaj.
Suhejla ga otpusti.



Hulija i Mahir prate Atifa kako bi saznali gdje se nalazi Bajram. Husejin saznaje da je odsjeo kod Mahse. Suhejla zahtjeva da je vodi tamo. Baš kad su Hulija i Mahir saznali gdje se nalazi Bajram, dolazi Suhejla. Svi zajedno izvode predstavu za nju glumeći da je to Mahirova kuća. Hulija je Bajramu rekla da Suhejla umire kako bi se vratio kući.

Husejin odluči da je vrijeme da i on sa svojom obitelji ode. Suhejli pozli i doživi živčani slom pa za sad odustaje od tog plana. Kerim sreće Hazera. Ovaj mu govori da će platiti zbog smrti njegove sestre.



U medijima izlazi vijest o Melisinom samoubojstvu. Piše da je za sve kriva nestrena ljubav prema oženjenom profesoru. Hazer upada Mahsi u kuću taman kad se Bajram došao ispričati zbog naglog odlaska. Mahsa Hazeru priznaje da je Bajram čovjek u kojeg se zaljubila prije mnogo godina. On kuje plan kako uništiti obitelj Dževher.



U holdingu kreću problemi. Blizu rudnika otkriven je cijanid u vodi. Neki od stanovnika sela gdje se nalazi završili su u bolnici. Jedna je žena umrla. Ipek načuje razgovor između Hazera i njegovog oca i sazneje da on stoji iza svega. Zejnep moli Atifa da zaposli jednog od štićenika skloništa u holdingu. No, on već prvi dan ukrade auto direktora banke koji dolazi na sastanak s Bajramom.



Hulija traži od Mahira da hitno dođe kako bi riješili taj problem. Ipek se zbog toga naljuti na njega i izbaci ga iz auta. Nasreću nalaze auto kod njegovog očuha pa ga vraćaju Atifu. Zbog toga ga očuh istuče.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju