Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Hulijin plan o pomirbi Suhejle i Bajrama nije uspio. Suhejla ostaje kod odluke o rastavi.

Husejin je ignorirao Hulijin i Mahirov zahtjev da Hazer završi u zatvoru. Bitnije mu je da spasi tvrtku nego za zatvori Hazera. Zbog toga se Mahir užasno naljuti na Huliju, a Ipek više ne vjeruje ni njemu ni Huliji. Ipak tvrtka je spašena s obzirom na to da su uspjeli ponovno otvoriti rudnik. Isto tako, dobili su svoju kuću natrag.

Hazer je shvatio da je pogriješio i odluči ostaviti sav novac Dževherima, a kuću Ipek i Muratu. Odlazi iz Istanbula kako bi sam sebe kaznio. Zija je priznao ubojstvo i ostatak života provesti će u zatvoru.



Bade je cijela situacija previše i odlazi od kuće. Moli Ardu da ostane kod njega. Nilaj to ne odobrava, pa zove Huliju da riješi situaciju. Bade se ipak pristane vratiti kući.

Dok Suhejla s odvjetnikom razgovara o razvodu, Bajram i Hatidže traže njemu novu suprugu. Suhejla šalje papire za razvod, a Bajram potpisuje bez pogovora. Hatidže poziva ženu iz sela da se upozna s Bajramom.

Hulija pokušava doći do snimke koju joj je dala Ipek kako bi ponovno pridobila Mahirovo povjerenje. Odlazi u Husejinov ured i uvali se u nevolje. Husejin pristaje ništa ne reći Kerimu pod uvjetom da Hulija pristane na psihijatrijsko liječenje.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju