Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Kaja prati Nilaj te dolazi k Melek s kojom želi razgovarati. Kaja kaže Melek da se kaje zbog onog što joj je učinio i moli je da mu dopusti raditi s njom kako bi joj pomogao. Melek odbije njegovu ponudu.



Hulija šeće ulicom i ulazi u turski restoran. Ispred restorana vidi Filiz koja se prepire s Mahirom za kojeg dozna da joj je bio momak. Odluči pratiti Filiz i saznaje gdje živi.



Sljedeći dan Hulija odlazi ispred Filizina stana, sjeda u kafić te je počne promatrati. Prije nego što otputuje u Zurich, Kerim svraća kod Filiz i ostavlja joj novac. U tom mu trenutku Filiz kaže da je trudna. Kerim zatraži Filiz da napravi pobačaj.



Nakon što Kerim napusti stan, k Filiz dolazi Hulija i pokušava je nagovoriti da ne pobaci dijete. Hulja pokušava zadržati Kerima u Njemačkoj.



Melek prihvati da Kaja radi s njom. Suhejla napušta kuću i odlazi k sestri zbog saznanja da Bajram ima kćer Bade s drugom ženom.



Kerimov brat Husejin odlazi u nabavu rude. Na putu susreće Melek u restoranu. Zamoli Melek da nikomu ništa ne govori.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju