Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Djevojka sa sela'.

Emine govori Filiz da ju je Hulija pokušala ubiti. Filiz se užasno naljuti na Mahira zbog suradnje s Hulijom i odluči da će mu se osvetiti.

Na vidjelo izlazi kako je Nurgul unajmila Burčin da bude u vezi s Mahirom, no zaljubila se u njega i odlučila mu ne nanositi bol više.

Arda i Džejlan odlaze na spoj, a Bahar ih prati te ih posvađa. Filiz dolazi kod Dževherovih s namjerom da uzme Mehmeta.

Cijela obitelj Dževherovih konačno saznaje istinu o tome tko je Mehmetova majka i kako je došlo do toga.

Suhejla poludi i tjera Huliju van iz kuće. Kerim ustaje u obranu Huliji i govori da je on tako htio jer Filiz nije bila u stanju brinuti se za dijete. Zbog toga Suhejla shvati da je pogriješila te odlazi po Huliju.

Husejin se opet nalazi s Nurgul u nadi da će pronaći rješenje bezbolno za Mehmeta. Dok ona razmišlja o tome kako da ga zavede, Husejin saznaje da je Filiz došla po Mehmeta pa najavljuje rat između njihovih obitelji.

U međuvremenu Džem gubi sve što ima na kocki pa napravi plan kako zavesti Filiz i doći do njezinog novca. Nakon što se cijela situacija konačno smiri, Filiz ponovo dolazi uzeti Mehmeta. Ovaj puta s policijom.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju