Snažna, ponosita i strpljiva

Snažana, ponosita i strpljiva Ruja ukrala je srca braće Jamana i Alaza koji neće tako lako odustati od nje. Osim njih, osvojila je i srca gledatelja turske uspješnice "Divlje srce". Za Simay Barlas takav uspjeh nije neobičan jer su oči javnosti u nju uprte još od malih nogu. 

 Vrlo se rano počela baviti glumom i zarađivati vlastiti novac. Iako je zbog toga brže sazrijela još je uvijek svjesna da ima još toliko toga za iskusiti, vidjeti i naučiti. Nije imala tipično djetinjstvo pa ni mladost te je uvijek imala veću odgovornost od svojih vršnjaka. 

"Vrlo je lijepo moći iskusiti osjećaje koje nisam osobno iskusila, a možda nikad i neću"

Ipak, Simay tvrdi da je slava nije promijenila i da je uvijek ona ista. Smatra da svaki lik kojega je utjelovila obogatio njezin život jer je kroz njih padala i učila. Gluma joj je najviše pomogla da razvija empatiju i gleda stvari iz druge perspektive. 

"Nemam bogat društveni život, više sam kućni tip"

Simay je u slobodno vrijeme mirna i ne baš toliko društvena osoba. Vrijeme više voli provoditi u miru svoga doma. Uživa u dugim doručcima, njegovanju kose i lica te čitanju vijesti na internetu. 

Iako je neizbježno primjetiti da je Simy vrlo lijepa i privlačna žena, ona ljude ne procijenjuje po fizičkom izgledu. Nutrina je za nju puno važnija, a to je razmišljanje naslijedila od svoje obitelji. 

Seriju "Divlje srce" ne propustite pratiti od utorka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju