Uskoro na Novoj TV!

Gledatelji Nove TV imat će priliku gledati jednu od najpopularnijih novih drama u Turskoj – ''Divlje srce''. U glavnoj se ulozi pojavljuje mlada turska zvijezda već poznata hrvatskoj publici Halit Özgür Sari iz hit serije ''Snaga obitelji''. Ovoga puta pratit ćemo ga kao Alija koji se otkako zna za sebe preimenovao u Jamana i bori se da preživi na ulici. Sve se mijenja kada susretne lijepu Ruju, jer ona će ga dovesti do ljudi iz njegovog izgubljenog djetinjstva.

U nastavku upoznajte likove nove turske uspješnice:

Jaman Ali (Halit Özgür Sari)

Jaman je mladić koji je na ulici ostao veoma rano u svom životu. Odrastao je u odgovornog mladića koji svoju suosjećajnost uspješno skriva, ne znaju zašto je još u ranoj dobi ostao sam i napušten. Dobar je prijatelj, uvijek spreman za šalu i pomoć, ali i obranu onih do kojih mu je stalo. Nastojanje da pomogne prijatelju Umutu, dovodi ga do adrese na kojoj se skrivaju brojna pitanja o njegovom djetinjstvu. Upravo saznanja o tome zašto je veći dio života proveo kao beskućnik koji se svakim danom morao sam brinuti o sebi, pokazat će koliko je čvrst i koliko je dostojanstva zapravo u njemu.

Ruja Arkan (Simay Barlas)

Ruja je mlada i nadasve lijepa djevojka iz bogatog dijela grada koja se igrom slučaja upozna s Jamanom. Naime, nakon što joj se dečko predozirao, a Jaman ga je spasio. Njihov susret bude presudan za Jamana, ali i za Ruju. Nakon početnih trzavica, njih dvoje počnu stvarati sve čvršći odnos.

Neslihan Soysalan (Dolunay Soasert)

Neslihan je Jamanova majka iz čijeg je toplog okrilja on ukraden dok je još bio beba. Njezine misli nikada ga nisu napustile, ali obitelji nije mnogo govorila o tom traumatičnom iskustvu, jer željela je nastaviti sa svojim životom i posvetiti se drugom sinu. Požrtvovna je liječnica koja ni ne vidi da joj je sin ovisnik o drogama. Kad ga Jaman dovede u bolnicu kako bi ga spasio ni ne zna da je upravo susreo majku i brata.

Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)

Serhan je Neslihanin bivši suprug. Ravnatelj je bolnice koji vuče najvažnije poteze u životima članova njezine obitelji.

Novu tursku seriju 'Divlje srce' pratite od 4. lipnja u programu Nove TV!

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju