Saznajte više o Halitu Ozguru Sariju

Halit Ozgur Sari, jedno od najistaknutijih imena turske televizijske scene, postao je miljenik publike zahvaljujući svojoj karizmi i talentu. Domaćoj je publici već poznat po ulozi Kadira u seriji "Snaga obitelji",  a u seriji "Divlje srce" utjelovljuje Jamana Alija.

 

 

Halitova karijera započela je na neobičan način. Studirao je ekonomiju, no ubrzo je shvatio da ga srce vuče prema glumi. Osjetio je da ne pripada akademskom svijetu te je odlučio napustiti fakultet i slijediti svoju strast. Ova hrabra odluka dovela ga je do glumačkih radionica gdje je otkrio svoj pravi talent.

Kada je prvi put pročitao scenarij za seriju "Divlje srce" Halit je znao da je pronašao nešto posebno: "Čim sam pročitao scenarij, pomislio sam: ‘To je to.’"

U seriji Halit tumači lik Jamana, mladića s teškom životnom pričom. Unatoč svim nedaćama, Jamanovo srce ostalo je čisto. Halit opisuje Jamana kao izravnog, tvrdoglavog i osjećajnog mladića kojega su teškoće ojačale.

Jedan od ključnih elemenata serije snažna je veza između Jamana i njegovih prijatelja. Halit vjeruje da su životne veze često jače od krvnih, što se odražava i u priči serije.

 

 

Halit Ozgur Sari talentirani je glumac koji je svojom posvećenošću i strašću osvojio srca publike. Njegov put do uspjeha nije bio lak, ali je dokazao da se trud i predanost uvijek isplate. Halit vjeruje u važnost vođenja srcem te ističe: "Dosad me srce nikad nije prevarilo." Ove riječi najbolje opisuju njegov pristup životu i karijeri.

 

Seriju "Divlje srce" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju