''Naučiš se kroz vrijeme s time nositi''

Najgledanija lifestyle emisija 'IN magazin' donosi intervju s proslavljenom košarkaškom legendom, Dinom Rađom, koji je otvoreno progovorio o problemu s kojim se bori mnogo djece i mladih, ali i odraslih, a to je mucanje.

''Mislim da je to jedna stvar koja nije izlječiva, moje iskustvo je takvo. Međutim, naučiš se kroz vrijeme s time nositi tako da imaš pripremljene scenarije za bilo što. Naravno, nismo svi isti, postoje ljudi s nekom većom razinom, s manjom razinom, ali meni zapravo u trenu kada zapnem, samo se moram smiriti, izdahnuti i onda ide bez problema'', izjavio je Rađa.

Dino i danas muca, no svladao je tehniku kojom uspijeva prikriti mucanje u svojim javnim nastupima. O tome govori bez zadrške kako bi mladima koji mucaju pokazao da to nije ''kraj svijeta'' i da se s tom poteškoćom može izaći na kraj. Što je sve Dino otkrio Davoru Gariću i kako savladava mucanje pogledajte danas u IN magazinu.

IN magazin donosi i intervju s glazbenikom Matijom Cvekom, koji sve što dotakne – pretvara u zlato. S navršenih 30 godina zatvorio je krug najvećih glazbenih nagrada u regiji. Iza ovog talentiranog glazbenika stoji muzikalna obitelj čiji je talent naslijedio, a samo za IN magazin otkriva koja mu je zagrebačka pjesnikinja najveći kritičar. Osim toga, ona je njegov uzor, ali i autorica jedne od pjesama koja će se naći na najiščekivanijem albumu godine.

U najzabavnije minute vraćaju se i Paprene kuglice. Prva će u zdjelu s paprenim pitanjima zaroniti žena osebujnog stila, majka četvorice sinova - Borna Kotromanić.

Borna odgovara na pitanja bi li mogla živjeti od prosječne hrvatske plaće, nakon koliko partnera smatra da je osoba promiskuitetna i je li u životu ostvarila sve svoje snove. Borna je u Paprenim kuglicama zablistala u ružičastom kombinezonu, a svojim odgovorima zasigurno će dobro zabaviti i nasmijati gledatelje.

IN magazin ne propustite pratiti od 17:30 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju