Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Jakov dobiva društvo u ćeliji – Juru, koji je optužen zbog napada na Krisa. Uskoro dolaze Tonči i Nela, no Jakov je ogorčen na oca kojeg smatra odgovornim za krivo prijavljen teret.

Odaje da je Kris taj koji je podmetnuo drogu. Svi su šokirani, jer je Kris – nestao. Lara odlazi na prvi pregled, a iznenadi se kad ju konačno pronađe majka i kada se ponovno posvađa s njom zbog Jakova.

Lara upoznaje Vjeru (Tamara Garbajs), vlasnicu krčme i Alenovu ženu. Hoće li Lara prikriti Karmenin preljub? Novinari počinju svoj lov na informacije i prva žrtva je Nikol. Dinko glumi glavu obitelji i velikog zaštitnika, iako je istina posve suprotna – on je platio novinaru da potiče progon obitelji Zlatar.

Očajna Blanka apelira na svog sina da se pokaje i spasi nevinog Jakova, no Dinko uživa u svom uspjehu... Nela je razočarana konstantnim Tončijevim odbijanjem no ipak preuzima inicijativu u Cape Townu. Kad sazna od Tončija da je Lara poslala Jakovu pismo, pokušava ga se dočepati. Saznavši da je Lara trudna s Jakovom, Nela je šokirana...

 

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju