Ivan Fiolić i Armin Hodžić priredili su mu pravo iznađenje od kojeg se Meho potpuno izgubio.

Meho beton – dječak kojeg ste upoznali u emisiji Provjerenog, opravdao je svoj nadimak time što je pobijedio jedan posto šanse da preživi nakon što je stradao u požaru. A njegove prve riječi nakon što se probudio iz kome bile su: nema predaje! Čuli su to i igrači Dinama jer i oni to izgovaraju prije svake utakmice, pa nisu mogli izdržati da ne odu upoznati hrabrog Mehu betona. U te dvije riječi „Nema predaje“ sažeto je sve ono u što oni vjeruju i što njih hrani. Ivan Fiolić i Armin Hodžić priredili su mu pravo iznađenje od kojeg se Meho potpuno izgubio. On jasno nije znao tko će toga dana ušetati u Klaićevu bolnicu tražeći njega, dječaka zbog kojeg će se mijenjati medicinska literatura, jer su mu dali tek 1 posto šanse za život.

Riječi podrške pljušte sa svih strana, a Meho i dalje disciplinirano vježba i ne odustaje.

Umjesto kopački i štucni nogometaši su morali staviti kape, maske i rukavice jer Meho je na odjelu izolacije i u 5 mjeseci ovu sobu je napuštao jedino pod anestezijom. Infekcije su na odjelu opeklina najveći neprijatelji.

Želja svakog 12-godišnjeg dječaka iz Mehine avlije je odjednom bila u njegovim rukama – originalna lopta. I to sa svim potpisima igrača. Zato Meho nije čekao ni sekunde- uskočio je u tenisice i dečkima pokazao što zna.

Dobio je i obećanje da će na utakmici dobiti dres na kojem će pisati Meho-beton, samo se još moraju dogovoriti oko broja. Kako ovakvi posjeti nisu standard, ovaj je morao trajati jako kratko.

Meho bi u idućih tjedan dana trebao na još jednu veliku operaciju – operaciju ruku, onu koja bi mu trebala vratili pokretljivost zglobova i prvu u nizu prema vraćanju na staro. 5 mjeseci je u bolnici i još je minimalno toliko pred njim. Mehi je ovaj posjet čudo s nebesa i najbolje razbijanje monotonije jedne bolničke sobe iz koje ne može izaći.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju