Digna Mbepera u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Kada je na pozornici kaže da ne vidi nikoga. Sve oko sebe stavlja u svoju glazbu. Nastupe doživljava vrlo emotivno. U polufinale Digna Mbepera došla je s novom snagom. 

Prva velika pozornica u životu Digni je bila pozornica Supertalenta kad je došla na audicijski nastup. Zbog toga je bila jako uzbuđena i nije mogla sakriti emocije koje su je preplavile. Publiku je osvojila ne samo svojim glasom, nego i dirljivom životnom pričom. Digna je rođena u Tanzaniji, a trenutno živi u Njemačkoj gdje je prije nekoliko godina upoznala svog muža koji je rodom iz Hrvatske. Odrasla je bez roditelja i život je nije mazio, ali ona je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i zasjati na ovoj pozornici.

"Ja bih rekao da je od prošlog puta Dingnin znak bio krhkost i nježnost. A ovoga puta rekla je da je pjevala za sebe i ima u čemu uživati", započeo je Davor.

"Ono što bih ja htio reći je to da ponekad kada nešto izvodimo unutra osjećamo neke boli, nešto zbog čega to pjevamo i taj osjećaj je jači od onoga što projiciramo. I može se dogoditi da mi koji to gledamo ne vidimo. To nije greška, ali dogodi se", objasnio je Fabijan.

"Digna ja mislim da si ti pjevačica iznimnog vokala. Pjevaš vrlo emotivno i strastveno. Imaš puno prostora za napredak, međutim večeras si izabrala pjesmu koja je ipak za jedan broj bila prevelika", istaknula je Martina. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju