Digna Mbepera na audicijskom nastupu Supertalenta

Digni je ovo prva velika pozornica u životu iako pjeva godinama. Stoga je bila jako uzbuđena zbog nastupa, a emocije su je svladale pa je prije pjevanja pustila i pokoju suzu. Čim je počela pjevati pokazala je svoju kvalitetu i osvojila simpatije žirija i publike. Maja i Martina doista su uživale.

Fabijan je istaknuo koliko je ova izvedba bila lijepa, dirljiva i posebna te se uz Davora složio da ponovno želi čuti Dignu u sljedećem nastupu. Martina joj je poručila da su suze dobre jer nas mogu izliječiti i da Digna ima talent koji je ovom showu potreban.

Osvojila je četiri velika prolazna glasa od žirija koji se složio da jedva čeka sljedeći nastup.

Digna je rođena u Tanzaniji, a trenutno živi u Njemačkoj gdje je prije nekoliko godina upoznala svog muža koji je rodom iz Hrvatske. Mama joj je umrla kad je imala svega tri godine, a nema ni oca, pa ju je nakon smrti roditelja teta uzela pod svoje okrilje. No kada je Digna napunila 18 godina, teta ju je izbacila iz kuće, pa je neko vrijeme pjevala na ulici. Iako ima sedmero braća i sestara, odmalena su svi razdvojeni, a počeli su se pronalaziti putem društvenih mreža tek kad su odrasli. Premda se prije osjećala usamljeno i tužno, sada misli da ju je život nagradio dobrom obitelji koju je dobila nakon udaje za supruga. Svekrva je jako dobra prema njoj i tretira ju kao vlastitu kćer. Digna bi voljela živjeti s mužem i sinom u Hrvatskoj. Hrvatsku smatra drugim domom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju