Zapleši s Fredom, prati ''Live s Lucianom''

Dobro je poznato da hit show ''Ples sa zvijezdama'' ima snažnu prisutnost na svim digitalnim platformama. I ove sezone sve o najvećem plesnom spektaklu Nove TV obožavatelji formata mogu pratiti na Facebooku, Instagram i TikToku. Novost sezone je da gledatelji na vlastitim društvenim mrežama, Instagramu i TikToku imaju priliku zaplesati i s Fredom, digitalnim plesačem ''Plesa sa zvijezdama'', jedinstvenim filterom koji se može preuzeti na službenim stranicama showa (Instagram, TikTok). S Fredom tako možete ''zaplesati'' s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. No, osim na društvenim mrežama, posjetitelji devet lokacija u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, mogu Freda, digitalnog mentora, naći na jedinstvenim AI digitalnim citylightima koji imaju ugrađene kamere i softvere bazirane na umjetnoj inteligenciji koji analiziraju mišiće tijela. Radi se naime o nagradnom natječaju koncipiranom na način da prolaznici koji se odluče ''zaplesati s Fredom'' moraju ponoviti njegov plesni pokret zadan na ekranu.

Nakon toga aplikacija izračuna postotak uspješnosti, a korisnik zatim može ponoviti pokret ili upisati mail adresu kako bi dobio taj video na mail i, ako želi, podijeli ga na društvenim mrežama. Svaki dan aplikacija izbacuje jednog dobitnika koji je na svih 9 lokacija dobio najbolju ocjenu, te koji ima priliku osvojiti poklon paket i ulaznice za snimanje Plesa sa zvijezdama na Novoj TV.

Hoće li Fred zaplesati i u samom studiju ''Plesa sa zvijezdama'' tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – ondje će ove nedjelje 13 novih parova otplesati svoj prvi ples. Za sjajnu atmosferu i iza plesnog podija pobrinut će se i novi član tima PSZ, influencer Luciano Plazibat koji će biti zadužen za razgovor s kandidatima i članovima žirija uživo na Instagramu i TikToku. Kako se kandidati osjećaju tik nakon nastupa, koliko su uzbuđeni ususret svojoj točki, kako žiri ''diše'' kad se televizijske kamere ugase – sve to prenijet će Luciano na digitalnim platformama uživo u ''Liveu s Lucianom''.

''Već dvije godine surađujem s Novom TV, isprva kao plesač u hit formatima Supertalent, Tvoje lice zvuči poznato i Ples sa zvijezdama. Strast i ljubav prema ovim emisijama, i barem djelić atmosfere iz backstagea uvijek sam rado dijelio sa svojim fanovima, tako da me neizmjerno veseli da ćemo sada na službenim profilima Nove TV donositi puno zabavnog sadržaja kao bi se naši gledatelji osjećali kao da su s nama. Cilj nam je da gledateljima prenesemo cijelo to uzbuđenje i pozitivnu energiju koja se događa prije i nakon nastupa u live emisiji, da im otkrijemo o čemu razmišljaju kandidati, kako se osjećaju i što nam imaju za reći članovi žirija. Saznat ćete što se to sve događa iza kamera te koliko je u produkciji svaki kotačić važan kako bi na kraju sve bilo savršeno i glamurozno o čemu svjedočite gledajući emisije uživo. Također, fanovi će imati priliku postavljati pitanja zvijezdama i mentorima pa čak i žiriju! Ukratko, mogu obećati odličnu zabavu!'', ispričao je Luciano.

Ne propustite prvu emisiju 5. ožujka na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u ''Liveu s Lucianom'', te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju